Халфът на Реал МадридТони Кроос даде интервю за предаването Universo Valdano,

...
Халфът на Реал МадридТони Кроос даде интервю за предаването Universo Valdano,
Коментари Харесай

Кроос посочи перфектния треньор за своя стил на игра

Халфът на Реал МадридТони Кроос даде изявление за предаването Universo Valdano, което ще бъде излъчено в четвъртък вечер. Оттам обаче разпространиха къс фрагмент от него, в което германецът приказва за клубния президент Флорентино Перес, за работата си с Джосеп Гуардиола в Байерн (Мюнхен), за напускането на досегашния му съотборник Каземиро в посока Манчестър Юнайтед и за идното Световно състезание, на което няма да играе. 

За Флорентино Перес

Ако приказваме за Реал Мадрид, би трябвало да приказваме за Флорентино. Той е индивидът, който ме притегли и ме посрещна с огромна любов още от първия ден до момента. Не помня в миналото да съм имал някакъв проблем с него. Винаги сме били доста почтени между тях. Той постоянно ме е защитавал и ми е давал доверие. В последна сметка от това се нуждае един състезател.

За Пеп Гуардиола

Гуардиола се бореше до последния ден, с цел да остана в Байерн. Ако би трябвало да избера един треньор, който е съвършен за стила ми на игра, това е точно Гуардиола. Много се любувах на годината ми с него и много се усъвършенствах.

За напускането на Каземиро

Много ме изненада напускането на Каземиро. Истината е, че два дни по-рано започнаха слуховете, само че тук постоянно има доста такива и в много случаи нищо не става. Но когато той ми го сподели, аз се натъжих, тъй като си припомних всички години с него и нещата, които спечелихме дружно.

За Мондиала от у дома

Няма да бъда на Световното състезание, само че сигурно, когато виждам мачовете на Германия, ще ми пристигна предпочитание за игра. Аз обаче към този момент взех решение да се отдръпва от селекцията след Евро 2020. Първо, с цел да извозвам повече време със фамилията си, и второ, в този момент има футболисти, които заслужават да играят повече, а и не желаех да настъпи моментът, в който да ми кажат, че е по-добре да си потегли. Аз желая да продължа да бъда на топ равнище и клубът е преди всичко.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР